Tiiviskurssit ja leirit

Flamencoa lokakuussa: Bulerias ja flamencon historia

Su 4.10. ja su 18.10.
Flamencoa lokakuussa: Bulerias & Flamencon historia
Opettajana Tove Djupsjöbacka
Paikka flamencosali
 
Bulerias

Klo 13-14.30 (2 x 90 min)
Bulerian saloihin voi aina syventyä lisää! Tanssitaan, taputetaan ja ennen kaikkea kuunnellaan ja etsitään svengiä, dynamiikkaa ja ilmaisua. Varaudu tanssimaan myös ilman kenkiä. Kurssilla on livesäestys, kitaristina Petri Lahtinen. Jatkotaso +.
Flamencon historia
Klo 14.30-16 (2 x 90 min)
Mikä on flamenco? Mistä se tulee ja millaiseksi se on kehittynyt? Miten flamencon historiaa on kerrottu, mistä on vaiettu? Tove kertoo flamencon historiasta ja uusimmista tutkimustuulista ja vastaa esille nouseviin kysymyksiin (voit myös lähettää kysymyksiä etukäteen).
 

Hinnat:
Buleriaskurssi 50 € Historiakurssi 35 €
Yhteistarjous, molemmat kurssit 80 €

Ilmoittaudu heti!
Tove Djupsjöbacka, 040 7314304, tove.djupsjobacka@iki.fi
www.tovedjupsjobacka.com

Opettajasta:
Tove Djupsjöbacka on todellinen flamencon monitoiminainen, joka tanssii, taputtaa, soittaa cajonia ja laulaa. Hän painottaa flamencon kokonaisuuden tuntemista ja kommunikointia tanssijoiden ja muusikoiden välillä.
Tove on toiminut tanssijana ja muusikkona useissa ammattilaiskokoonpanoissa. Hän luennoi säännöllisesti flamencosta eri puolilla Suomea sekä kirjoittaa aiheesta eri lehtiin. Hän on koulutukseltaan musiikkitieteilijä (FM, Helsingin yliopisto 2006) sekä ensimmäinen suomalainen flamencologi (Máster de Flamenco, Esmuc 2018).
Viime vuosina Tove on keskittynyt etenkin tutkimiseen sekä esiintymisen Camino Flamenco -kokoonpanon kanssa, nyt on harvinainen mahdollisuus nauttia parin sunnuntain verran hänen opetuksestaan Helsingissä!

Villasukkapilatesta lokakuun sunnuntaina 11.10.2020

Villasukkapilates sunnuntaina 11.10. 2020 klo 15-16.15

Viikkotuntien lisäksi Anna-Mari järjestää etelän syyslomien alkuun lämmittävää ja ryhdistävää pilatesta villasukat jalassa sunnuntai-iltapäivänä. Paikkana flamencosali. Mukaan oma alusta, villasukat, mukavat pilatesvaatteet ja halutessa myös oma lämmin torkkupeitto.

Hinta:
kertamaksu 14€/19€, kertamerkkaus kymppikortista tai lahjakortista
Maksutavat: Mobile pay, lasku sähköpostilla, lahjakortti
Ilmoittautuminen ja tiedustelut:
rauhajaryhti@gmail.com