Musiikki

Juho Suominen

Juho Suominen on ennakkoluuloton nuori säveltäjä, jonka intohimona on tehdä musiikkia tyylistä tai genrestä välittämättä, mutta myös niiden lainalaisuuksia noudattaen tilanteissa, joissa se on tarkoituksenmukaista tai toivottua. Juhon lempilapsi on hänen ja Benjamin Kolasen perustama jazzkvartetti BAK, mutta hän on tehnyt musiikkia myös muille musiikintekijöille ja tanssiteoksiin.

Säveltäjänä Juho on valmis hyppäämään mukaan mihin tahansa projektiin. Hän auttaa sinua, jos sinulla on lyriikka, mutta ei musiikkia, tai jos bändisi on tehnyt biisin, mutta ei saa sitä itsenäisesti kasaan. Juholta voi tilata sävellyksen tai äänimaailman tanssiteokseen tai eri tyylilajien taustabiittejä, musiikkia mainoksiin tai elokuvatuotantoihin.

Helsingin Tanssikeskuksessa on studio, jossa on mahdollisuus äänittää ja miksata ammattitasoisesti koko yhtyeitä livenä tai erillisinä ottoina kotoisassa ja intiimissä yhteistilassa. Juho tekee äänityksiä ja miksausta, mutta miksaa myös muualla äänitettyjä teoksia, tekee editoinnit, kuten leikkaukset, hidastukset ja esityskokonaisuuksien kokoamisen. Juhon voi tilata myös äänimieheksi erilaisiin tilaisuuksiin ja teoksiin. Hän on tehnyt liveääniä mm. jazz- ja flamencokonsertteihin, mutta ääniä myös tanssiteoksiin live- ja nauhamusiikilla.

Juho on työskennellyt basistina monissa kokoonpanoissa cover-keikoista jazz-jameihin ja lähtee keikalle nopeallakin varoitusajalla. Hän soittaa mielellään walkingia, groovaavia bassolinjoja tai ilmavaa soolobassoa ja hänen intsrumenttiarsenaaliinsa kuuluu useampia sähköbassoja sekä kontrabasso.

Hinnasto

Tässä hinnastossa on mahdollista hinnoitella vain ns. tuntityöt, muu tilaustyö kannattaa neuvotella Juhon kanssa suoraan. Koska Juho on kiinnostunut monipuolisista ja myös poikkitaiteellisista projekteista, ei niille aina löydy hintaa, jos hintaa on edes mahdollista asettaa. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kuvaile Juholle tarpeesi. Pääsette varmasti yhteisen projektin ääreen helposti.

Juhon yhteystiedot:

juho@helsingintanssikeskus.fi tai 050 557 2782

Studioaika 40,30 € / tunti (sis. alv. 24%)

Äänitystila on 30m2 yhden huoneen studio, jossa pystyy äänittämään pienempiä kokonaisia yhtyeitä livenä tai yksittäisiä ottoja. Äänityskaluston ja äänittäjän lisäksi käytettävissä on myös erilaisia soittimia, joiden käytöstä kannattaa keskustella etukäteen.

Miksaus 40,30 € / kappale (sis. alv. 24%)

Miksauksella mistä tahansa äänitteestä on mahdollista tehdä ammattitasoinen ja julkaisukelpoinen tuote. Jos miksaus on osa äänitysprojektia, neuvotellaan projektille kokonaishinta.

Editointi 10,54 € / kappale (sis. alv. 24%)

Musiikin editointipalvelut kuuluvat yleensä miksaukseen, mutta esimerkiksi tanssiteoksia varten musiikkia voidaan muokata mm. hidastamalla tai leikkaamalla. Useamman kappaleen kombinaatiolle tai esityskokonaisuuksien kokoamiselle neuvotellaan kokonaishinta.

Liveäänet

Liveääniä musiikki ja tanssiesityksiin, live ja nauhamusiikin kanssa. Ota erikseen yhteyttä niin keskustellaan tapahtuman tarpeista.

Sävellys ja muusikon työ

Sävellys- ja muusikontyötä koskien ota suoraan yhteyttä Juhoon osoitteeseen juho@helsingintanssikeskus.fi.

Toim. huom. Juho on luonteeltaan rauhallinen ja arvostaa kaikkia taiteentekijöitä sellaisina, kuin he ovat. Hänen puoleltaan et koskaan kohtaa ylimielisyyttä tai tunnetta, ettei aikaa olisi. Jos olet uuden äärellä oman musiikkisi kanssa, on Juhon studio sinulle sopiva paikka, sillä saat taatusti pehmeän alun ja osaksesi runsaasti kannustusta. Jos olet koreografi, jolla on runsaasti visioita, mutta sanat vielä hukassa ja koet epätietoisuutta siitä, mitä oikeastaan haluat, saat Juholta apua ja helpon yhteistyökumppanin, joka ymmärtää tanssin olemusta syvällisesti. Tai jos kaipaat helppoa muusikkoa, joka ei aloita kiukuttelua heti toisissa treeneissä, tulee sinulle Juhosta helposti osa bändiä. Ota Juhoon rohkeasti yhteyttä!