Säännöt

Ilmoittautuminen, maksaminen ja tuntien peruutus
Helsingin Tanssikeskuksen opettajat ovat pääosin itsenäisiä toimijoita. Ilmoittautuminen, maksaminen ja tuntien peruutus tapahtuu kunkin opettajan antamien ohjeiden mukaan.

Laura Vilhosen tunnit järjestää Helsingin Tanssikeskus. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen peruutus tehdään aina kirjallisesti joko sähköpostilla tai kirjeellä. Opintomaksunsa lukukausittain maksava oppilas voi peruuttaa ilmoittautumisensa 14 päivää ennen lukukauden alkua.
 Yksittäistä tanssituntia ei voi perua, vaan oppilas hyvittää sen käymällä muilla tunneilla.
 Kesken kauden tuntien peruuttaminen on mahdollista ainoastaan sairaslomatodistuksella.

Tuntien hyvittäminen
Mikäli olet estynyt tulemaan omalle tunnillesi, voivat opiskelijamme käyttää tuntipoissaolojen hyvitysoikeutta, joka on voimassa kaksi kuukautta ennen tai jälkeen poissaolon. Hyvitysoikeus on oppilailla, joilla on voimassa oleva ilmoittautuminen jollekin tunnille. Hyvitysoikeus raukeaa, mikäli olet peruuttanut kaikki tuntisi. Tiiviskursseihin ei sisälly hyvitystuntioikeutta. Tunnin voit hyvittää vastaavalla, tasoa alemmalla tai rinnakkaislajiksi soveltuvalla toisen lajin tunnilla. Jos kyseessä on itselle vieras laji, on taso aina alkeet. Kun menet hyvitystunnille, lähetä whatsapp-viesti tai sähköposti tunnin hyvityksestä sekä opettajalle, jonka tuntia hyvität, että opettajalle, jonka tunnilla hyvität.

Yleistä
Sisään pääset viimeistään 20 min ennen päivän ensimmäisen tunnin alkua. 

Tunnin alku virittää kehon ja mielen päivän treeneihin, joten olethan ajoissa paikalla. 

Jätä kengät ja takki naulakkoon ulko-oven läheisyyteen. Näin huolehdimme yhteisten tilojemme siisteydestä. 

Pidä flamencokenkien naulaus kunnossa ja tasaisena, jotta naulat eivät riko lattioita. Ole erityisen huolellinen mennessäsi Balettisaliin. Pidetään Balettisalin lattia ehjänä.

Ota puhelin ja kukkaro mukaan treenisaliin niille varattuun lokerikkoon. Tanssikeskus ei vastaa kadotetusta omaisuudesta. 

Oleskelutilamme ovat rajalliset, joten huomioi myös muut paikalla olijat. Toivomme, että mahdolliset perheenjäsenet tai ystävät odottaisivat sinua muissa tiloissa. 

Huolehdi omasta vapaa-ajan vakuutuksestasi. Tanssikeskus ei vastaa tiloissaan tapahtuneista tapaturmista. 

Helsingin Tanssikeskuksella on oikeus käyttää tunneilla ja oppilasnäytöksissä kuvaamaansa materiaalia opetuksessa, www- sekä facebook- ja muilla some-sivuilla. Kaikki julkaisemamme materiaali on tarkoin valittua emmekä julkaise sopimatonta materiaalia missään muodossa.