Tiiviskurssit ja leirit

Joulukuu 2021

Marja Rautakorven tiiviskurssit

Marja Rautakorven flamencotanssijoille suunnatut tiiviskurssit edistyneille järjestetään Helsingissä joulukuussa 2021.

Flamencotanssijan muusikkous 2.0 -tiiviskursseilla navigoimme tanssijuuden ja muusikkouden välimaastossa. Etsimme vaihtoehtoja kantaa itsemme tilassa. Pureudumme liikkeen virran ja äänen resonanssin kuljettamiseen kehossa. Leikittelemme rytmiikalla eri tahtilajeissa ja tunnelmissa. Uppoudumme kokonaisvaltaiseen keholliseen kuunteluun ja sitä kautta vahvistamme jokaisen omaa tapaa olla auki ja läsnä hetkessä. Työskentelemme kursseilla sekä annetun liikemateriaalin että improvisaation parissa. Kurssien säestäjä selviää myöhemmin.

Edistyneet:
pe 17.12. klo 19-21
la 18.12. klo 11-13
su 19.12. klo 13-15

Kohderyhmä:
Tiiviskurssit järjestetään edistyneille. Osallistua voivat sekä nuoret että aikuiset flamencon harrastajat. Edistyneiden tasolla osallistujilta edellytetään useamman vuoden harrastuneisuutta flamencotanssissa.

Hinta: 129€ / kurssi

 
Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen flamencokurssit@gmail.com.
Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisäohjeet osallistumisesta ja kurssimaksusta saat ilmoittautumisesi yhteydessä. Mikäli jotain kysyttävää ilmenee, olethan yhteydessä e.m. sähköpostiin.
 
Marja Rautakorpi on flamencotanssija ja tanssinopettaja, joka työskentelee flamencon parissa uusia yhteyksiä etsien niin liikkeellisesti kuin musiikillisesti. Hän on opettanut flamencoa eri puolilla Suomea niin aikuisille, nuorille kuin lapsille alkeista edistyneisiin ja toiminut tanssijana ja koreografina lukuisissa eri produktioissa ja kokoonpanoissa. Marja valmistui tanssinopettajaksi Kuopion Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2016. Flamencopedagogiikkaa hän opiskeli opintojensa aikana vaihto-opiskelijana Madridissa María de Ávila -konservatoriossa pääopettajinaan Rafaela Carrasco ja Isabel Bayón. Tällä hetkellä hän opiskelee toista vuotta tanssinopettajan maisteriohjelmassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa.